Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bata ACT144

Zwart
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
48
49
bool(false)

Informatie

Bata ACT144

Deze modieuze zwarte werkschoenen S3 zijn van goede kwaliteit en zien er ook nog geweldig uit. Met een lederen voering en lederen schacht is dit een erg fijne schoen. Deze veiligheidsschoen S3 is geschikt voor de Agrarische sector, Automotive Chemie, Chemie, Elektriciteit/ Elektronica, Lichte industrie, Logistiek en de voedingsindustrie. Deze instappers zijn dus werkelijke allrounders.  Deze allround werkschoen S3 heeft ook een stalen neus.

De Bata ACT144 met veiligheidsnorm S3 

De Bata ACT144 heeft de norm S3. Dit wil zeggen dat hij aan verschillende veiligheidsnormen voldoet. Deze veiligheidseisen zijn dat de schoen een beschermend schoeisel moet hebben, dat de werkschoenen S3 een neus moet hebben die een impact kunnen weerstaan van 200 Joule. Daarnaast moeten ze ook een energieabsorberende hak en een gesloten hiel hebben. Antistatische eigenschappen zijn ook een eis, net als stookoliebestendigheid.  Een andere eis aan de werkschoenen S3 zijn dat ze waterafstotend moeten zijn en ook waterabsorberend bovenmateriaal moeten bevatten. Zo geven de veiligheidsschoenen S3 net iets meer bescherming dan de veiligheidsschoenen S2.

De Bata ACT144 bestellen 

Heeft u interesse in de Bata ACT144? Dan kunt u kiezen voor verschillende maten. Deze veiligheidsschoenen zijn te bestellen in de maten 37 t/m 49. De Bata ACT144 is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Graag zien wij de bestelling van deze veiligheidsschoenen S3 tegemoetkomen.

Specificaties
VeiligheidsnormS2
ModelLaag
SchachtVolnerf leder
VoeringLeder
Stalen neusJa
Stalen tussenzoolNee
pu-neusbeschermingNee
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons