Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Werkschoenen S3

S3 veiligheidsschoenen

De veiligheidsschoenen S3 voldoet aan meer eisen dan de werkschoen S2. Zo zijn de werkschoenen S3 van betere kwaliteit. Daarnaast hebben de veiligheidsschoenen S3 ook nog eens een mooi uiterlijk. Naast dat de werkschoenen S3 er mooi uit zien zijn ze ook nog eens erg functioneel. Al onze veiligheidsschoenen S3 voldoen aan de eisen die worden gesteld. Zo hebben alle veiligheidsschoenen S3 een beschermende laag die stookoliebestendig is. Ook hebben de veiligheidsschoenen antistatische eigenschappen Daarnaast hebben ze een neus die wel een klap kan opvangen. De veiligheidsschoenen S3 hebben ook een energie absorberende hak met een gesloten hiel. De veiligheidsschoenen S3 zijn bijvoorbeeld waterafstotend. Ten slotte beschermen de werkschoenen S3 u tegen het doordringen van scherpe of warme materialen door middel van een tussenzool. Zo bent u beschermd tegen spijkers en glasscherven die op de grond kunnen liggen.

Eenvoudig S3 veiligheidsschoenen bestellen

Heeft u veiligheidsschoenen nodig? Dan bent u op het goede adres op onze website. Als u werkschoenen S3 aan het bestellen bent dan heeft u voldoende keuze. U kunt de werkschoenen zowel in een laag model of in een laars model bestellen. U kunt het product verder tot u wensen aanpassen op: kleur, schoenmaat, schoenwijdte en aantal. Neemt u anders ook even een kijkje naar de werkschoenen S1 en S2?

Heeft u al uw keuze gemaakt? Dan kunt u aangeven hoeveel exemplaren u nodig heeft. Vervolgens kunt u op het knopje bestellen klikken. Daarna kunt u uw informatie invullen en kunt u gelijk afrekenen. U heeft ook de mogelijkheid om een offerte aan te vragen. Heeft u een grote bestelling en wilt u eerst het product zien? Dan kunnen wij u een gratis sample opsturen zo krijgt u een goed idee wat voor een product u koopt. Eventuele vragen over het product en/of de procedure kunt u gerust stellen. U krijgt dan van ons eerst een offerte in de mail, waar ook uw vragen beantwoord zullen worden. Via de site kunt u ook een vraag stellen via de klantenservice. Ook kunt u ons bellen of mailen. Graag zien wij uw bestelling van de werkschoenen S3 terug.

 

 

Bel mij terug!
Advies nodig?