Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Werkschoenen S2

S2 veiligheidsschoenen

S2 werkschoenen zijn qua veiligheid vergelijkbaar met S1 veiligheidsschoenen, maar zijn beter bestand tegen water. De S2 veiligheidsschoen heeft waterafstotend en waterabsorberend bovenmateriaal. De veiligheidsschoenen zijn dus extra geschikt voor mensen die werken in vochtige omstandigheden of plaatsen waar het snel vochtig kan worden, zoals buiten. De eisen van S2 veiligheidsschoenen zijn onder andere dat de schoen beschermend schoeisel heeft, dat de werkschoenen een neus hebben die op een impact van 200 joules is getest en dat de werkschoen antistatische eigenschappen bevat. Daarnaast heeft de veiligheidsschoen ook een absorberende hak en gesloten hiel.

Ruim assortiment werkschoenen

Op Batawereld bieden wij u verschillende typen werkschoenen aan. De S2 veiligheidsschoenen hebben wij in vele modellen. U kunt dus zelf kiezen welk model het beste aansluit bij uw wensen. U kiest dus niet alleen voor een functionele schoen, maar ook voor een schoen die mooi oogt. Alle S2 veiligheidsschoenen voldoen aan de landelijk gestelde norm. Naast de werkschoenen hebben wij ook een ruim assortiment werkkleding om de look helemaal af te maken. Wilt u uw werknemers graag allemaal hetzelfde aan laten doen om zo eenheid te creëren binnen uw bedrijf? Neem een kijkje op onze andere sites en uw werknemers lopen er binnen de kortste keren representatief bij!

Bestellen van S2 veiligheidsschoenen

Wilt u de veiligheidsschoenen bestellen? Kies dan het product dat u graag wilt hebben. Vervolgens kunt u deze schoenen bestellen door op de bestelknop te drukken. Weet u het nog niet zeker, dan kunt u altijd gratis en vrijblijvend een digitale offerte aanvragen. U komt dan naderhand ook nooit voor verrassingen te staan.  Als u vragen heeft kunt u ons bereiken via de chat, de mail of per telefoon. Wij gaan ervoor om u zonder enige twijfel met leuke veiligheidsschoenen weg te laten lopen na uw bestelling.  Het bestellen van S2 veiligheidsschoenen kan al vanaf 1 stuk.