Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op
Kies een kleur
Schoenmaat
Schoenwijdte
Prijs

Veiligheidsschoenen S2

Wat is nu eigenlijk een S2 werkschoen?

Op batawereld kunt u diverse soorten veiligheidsschoenen vinden. De S2 werkschoen is één van de schoenen die wij aanbieden. Een schoen krijgt het S2 label wanneer voldaan wordt aan de eisen die hiervoor staan. Volgens de S2 normen betekent dit dat deze schoenen, net als de S1 schoenen, een neus hebben die een kracht van 200 joules kunnen weerstaan. Daarnaast heeft de werkschoen antistatische eigenschappen, heeft deze een gesloten hiel en een absorberende hak. Tot slot is de schoen dusdanig ontworpen dat deze stookoliebestendig is. Het verschil tussen een S1 schoen en een S2 schoen is dat de S2 werkschoenen bovendien ook waterafstotend zijn. Indien u in een vochtige omgeving werkt, is een S2 schoen dan ook ideaal. Uw voeten blijven dan namelijk heerlijk droog (en daarmee ook warmer). De S2 is te verkrijgen in verschillende mooie modellen. Het dragen van een S2 werkschoen is dan ook niet alleen functioneel, maar is ook voor het oog een mooie aanvulling op uw werkoutfit.

Assortiment S2 veiligheidsschoenen bekijken

Door op het kopje ‘veiligheidsschoenen S2’ te klikken, komt u automatisch terecht in ons speciaal geselecteerde assortiment S2 schoenen. Uiteraard kunt u bij ons vele soorten S2 schoenen bestellen. Of u nu op zoek bent naar een S2 werkschoen met veters of dat u juist een instapschoen voorzien van elastiek wilt, het is allemaal mogelijk. U kunt bij ons precies het model bestellen dat past bij uw smaak. Uiteraard is ieder model in verschillende maten te koop (zowel schoenmaten als wijdtematen zijn variabel. Op die manier bent u altijd verzekerd van een S2 schoen die goed aansluit op uw voet waardoor het draagcomfort wordt vergroot. Vanzelfsprekend kunt u niet alleen voor uw S2 veiligheidsschoen bij ons terecht, maar leveren wij ook S1, S3 en ESD schoenen. Afhankelijk van uw wensen en waarvoor u de schoenen wilt gaan gebruiken, kan bepaald worden welke schoen het beste bij u zou passen.

GRATIS en vrijblijvend een offerte voor uw eigen S2 schoenen

Via onze website kunt u snel en gemakkelijk een offerte aanvragen voor de S2 werkschoenen waar u interesse in heeft. Wij zorgen er dan voor dat u spoedig een aantrekkelijk voorstel in uw mail heeft staan. Wilt u meer weten? Twijfel dan niet om ons te contacteren.

Bel mij terug!
Advies nodig?