Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bata TRAXX 24

Grijs/Zwart
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
bool(false)

Informatie

Hoog model werkschoenen

Heeft u problemen met uw huidige voetbescherming veiligheidsschoen? Is de maat van uw veiligheidsschoen met stalen neus niet goed? Beschermt uw veiligheidsschoen niet genoeg tegen de gevaren van uw werkzaamheden? Deze bata traxx 24 is leverbaar in veel maten en beschermt de voet tegen vallende objecten en dankzij de zool wordt de onderkant van de voet ook beschermd. De hoge veiligheidsschoenen geven ook extra steun aan de enkels.

Hoog model werkschoenen van nubuck leder met ventilerend nylon mesh

Op zoek naar hoge werkschoenen en hoge veiligheidsschoenen? Bij elk beroep zijn er verschillende veiligheidseisen, deze hoge veiligheidsschoen voldoet aan de eisen van de S1P werkschoenen. Dit houdt in dat deze schoen de zelfde kenmerken heeft als een S1 werkschoen, maar ook nog met een ondoordringbare zool toegevoegd. Extra veilige veterschoenen voor een exclusieve prijs dus! Bovendien zijn deze veiligheidschoenen leverbaar in de maten 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45,46, 47 en 48. Dit hoge model veiligheidsschoenen is dus leverbaar in extra kleine, grote, en normale maten.

Veiligheidsproduct, goedkope veiligheidsschoen

Deze hoge werkschoenen met stalen neuzen zijn geschikt voor mannen en voor vrouwen. Bent u op zoek naar veiligheidsschoenen voor vrouwen? Bent u op zoek naar veiligheidsschoenen voor mannen? Op zoek naar goedkope S1 of S1P werkschoenen? Dan bent u bij batawereld.nl aan het juiste adres. Wij leveren snel veel veiligheid voor een scherpe prijs, en zijn gevestigd in de omgeving van Eindhoven

Specificaties
S1P
Hoog
Nubuck leder ventilerend, nylon mesh grijs/zwart
Bata VentAir®
Ja
Ja
Nee
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons