Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bata TRAXX 23

Grijs/Zwart
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
bool(false)

Informatie

Bata Traxx veiligheidsschoen S1P met reflecterend materiaal

De Bata TRAXX23 valt onder de veiligheidscategorie S1P en bestaat uit nubuck leder en ventilerend nylon mesh materiaal. Bovendien is deze werkschoen ook voorzien van reflecterend materiaal. Dit zorgt voor extra bescherming in de duisternis. Deze veiligheidsschoenen zijn geschikt voor consumenten, maar ook voor grote bedrijven met veel werknemers. Deze veiligheidsschoenen zijn leverbaar in diverse breedte- en lengtematen.

Veiligheidsschoen met ventair-voering

Wij hebben een grote beschikbaarheid Bata TRAXX23 werkschoenen met ventair-voering, hierdoor zijn de Bata TRAXX23 ventair-voering direct leverbaar. De Quattrotech zool maakt deze schoen slijtvast, schokabsorberend en zorgt voor extra goede grip en stevigheid. Hierdoor zijn deze werkschoenen met anti-slip geschikt voor bijvoorbeeld werknemers in de agrarische, elektriciteit, bouw of andere branche met lichamelijk werk waar de veiligheid extra nodig is. Verder zijn deze traxx 23 veiligheidsschoenen leverbaar in kleine maten, maar ook in extra grote maten! Heeft u nog vragen over onze Bata Industrials werkschoenen of diensten? Neem dan even contact op met onze Bata-specialisten in de klantenservice.

Goedkope Bata veiligheidsschoenen met ventair-voering snel geleverd

Bata is een van de grootste fabrikanten van veiligheidsschoenen, via ons kunt u deze Bata TRAXX23 gemakkelijk goedkoop online bestellen. Goedkope bata veiligheidsschoenen met Bata VentAir voering direct geleverd bij u of uw bedrijf! Veiligheidsschoenen met bedrukking is ook mogelijk bij batawereld, deze Bata veiligheidsschoenen met print worden ook snel en goedkoop geleverd

Specificaties
VeiligheidsnormS1P
ModelLaag
SchachtNubuck leder ventilerend, nylon mesh grijs/zwart
VoeringBata VentAir®
Stalen neusJa
Stalen tussenzoolJa
pu-neusbeschermingNee
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons