Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Bata S1 werkschoenen


Bata S1 werkschoenen

Bescherm uw voeten met een goede S1 schoen

Veiligheidsschoenen kunnen, afhankelijk van de normen waaraan ze voldoen, worden ingedeeld in verschillende categorieën. Werkschoenen die zijn ingedeeld in de S1 categorie, bieden meer bescherming dan een gewone schoen dat zou doen. Kenmerkend aan deze schoenen is dat ze voorzien zijn van een verstevigde neus die een impact van 200 joules kan verdragen. Daarbij hebben de S1 werkschoenen antistatische en stookoliebestendige eigenschappen en is de hak van de schoenen energieabsorberend. Ook kan men bij de S1 schoenen ook verwachten dat ze een gesloten hiel hebben. Bij sommige S1 schoenen wordt een ‘P’ vermeldt. Een S1P schoen is een schoen die niet alleen aan de standaard eisen van de S1 schoenen voldoet, maar bovendien ook een tussenzool heeft die doordringen voorkomt. Met onze S1 veiligheidsschoenen biedt u uw werknemers niet alleen een functioneel fijne schoen, maar bovendien ook nog eens een schoen die er goed uit ziet. Een mooie S1 werkschoen is dan ook en waardevolle aanvulling voor de rest van uw werkkleding.

Goedkope S1 werkschoenen snel in huis

Voor voordelige S1 schoenen kunt u 24/7 terecht op onze webshop. Wij zijn gespecialiseerd in veiligheidsschoenen en u vindt op onze site dan ook alle soorten veiligheidsschoenen. Bent u op zoek  naar een werkschoen met nog meer bescherming, zoals bijvoorbeeld een S2 of S3 schoen? Ook dan kunt u dus bij ons terecht. Neem gerust een kijkje in ons assortiment wanneer u op zoek bent naar een fijne S1 schoen. Natuurlijk kunt u onze werkschoenen niet alleen in grote, maar ook in kleine aantallen bestellen. Heeft u in ons aanbod één of meerdere veiligheidsschoenen gezien die u aanspreken? Dan kunt u middels enkele drukken op de knop een voordelige offerte voor S1 schoenen aanvragen. Onze medewerkers doen u dan graag een passend voorstel. Ook het direct bestellen via onze website is uiteraard mogelijk. U kunt uw werkschoenen dan op korte termijn bij u thuis verwachten.

Vrijblijvend advies op het gebied van werkschoenen

Bent u op zoek naar een geschikt paar S1 schoenen om mee te werken? Of wilt u weten wat voor werkschoenen het beste zouden passen bij de eisen die gelden voor uw werknemers? Neem dan vrijblijvend contact op met onze medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van veiligheidsschoenen en denken graag met u mee.