Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

Veiligheidsschoen S1

De veiligheidsschoenen S1

De veiligheidsschoenen S1, ook wel de werkschoenen S1 genoemd, zijn schoenen die meer bescherming bieden dan een gewone schoen. De werkschoenen S1 hebben een beschermend schoeisel voor professioneel gebruik met een verstevigde neus die een impact van 200 Joules kan weerstaan.  Daarnaast zijn de S1 veiligheidsschoenen uitgerust met antistatische eigenschappen en hebben ze een energieabsorberende hak. Ook kun je een gesloten hiel en stookoliebestendigheid verwachten van onze werkschoenen S1. Daarnaast hebben sommige van onze werkschoenen S1 ook nog een tussenzool tegen het doordringen. Niet alleen zijn onze werkschoenen S1 functioneel. Ze zien er ook gewoon goed uit! U biedt uw werknemers dus niet alleen een goede functionele schoen die hen beschermd, maar ook een goed uitziend paar schoenen. 

De veiligheidsschoenen S1P
Deze kun je herkennen aan de “P” achter de S1. Alle veiligheidsschoenen S1P hebben dus een tussenzool tegen het doordringen. Bent u op zoek naar nog meer bescherming? Dan kunt u zoeken in de veiligheidsschoenen S2 of de veiligheidsschoenen S3 categorie. 

Veiligheidsschoenen S1 bestellen
Als u de veiligheidsschoenen S1 wilt bestellen, dan kunt u dit doen door te klikken op bestellen bij de veiligheidsschoenen S1 of werkschoenen S1P die u wenst. Heeft u nog vragen over de werkschoenen S1? Dan kunt u deze gerust aan ons personeel vragen. Onze klantenservice is bereikbaar via de chat op de site, de mail of via de telefoon. Daarnaast kunt u ook een offerte bestellen en daar de vragen in stellen waarmee u zit. U krijgt dan een duidelijk beeld van de kosten die u heeft aan de werkschoenen S1.  Als u op- of aanmerkingen heeft op de offerte, kunt u deze gerust bij ons kwijt. Wij zullen dan proberen een passende oplossing voor enig probleem te vinden.  Wij helpen u graag aan een paar veiligheidsschoenen S1.

 

Bel mij terug!
Advies nodig?