Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bata ACT124 ESD

Zwart
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
bool(false)

Informatie

Professionele heren werkschoen

De bata ACT124 ESD is een professionele heren werkschoen die voldoet aan de s1 norm, waar ESD aangeeft dat het een antistatische schoen is. De schoen voor heren heeft geen scherpe delen, waardoor u met de bata ACT124 werkschoenen geen krassen achterlaat. Het schoeisel heeft triangels op de schacht en geen stalen d-ringen. Temperatuur: normaal / warm, extreem warm.

Polyurethaan zool

De zool is van polyurethaan en de schacht van Nubuck leder en ventilerend Nylon mesh. Het voordeel van de PU zool is dat deze licht is en zorgt voor een goede grip en stabiliteit, wat van groot belang is op de werkvloer. Verder is de zool bestand tegen stookolie. De mannen schoen is niet gekleed. Daarnaast is de werkschoen van het merk BATA alleen geschikt voor een droge omgeving.

Branches & ondergronden

De bata ACT124 ESD is geschikt voor in de volgende branches: agrarisch & groenvoorziening , automotive , bouw , chemie , elektriciteit , food & beverages , zware industrie , lichte industrie, logistiek & transport. Geschikt voor de volgende ondergronden; algemeen, gladde beton, ruwe beton / straatstenen, tegels, tapijt, zand, epoxy, rooster, traanplaat, gemotoriseerde voertuigen.

Klantenservice

Offertes aanvragen en bestellen gaat heel eenvoudig via onze site batawereld.nl. Offertes aanvragen is bij ons zelfs gratis en vrijblijvend. Indien er nog onduidelijkheden zijn over de BATA ACT124 ESD of u wenst meer informatie, neem dan even contact op met onze klantenservice.

 

Specificaties
S1
Laag
Nubuck leder zwart/ ventilerend nylon mesh
Cool Comfort®
Ja
Nee
Nee
Wat zeggen onze klanten?
9.2
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
011 - 92 24 34
of chat met ons