Alle categorieën
Neem vrijblijvend contact met ons op

ESD schoenen

ESD schoenen bestellen

Een goede ESD schoen zorgt ervoor dat er bij uw werknemers geen elektrische lading wordt opgebouwd. Dankzij deze schoenen wordt de ontstane lading namelijk direct weer afgegeven aan de grond. Hierdoor wordt een statische lading voorkomen en kan deze dus ook niet worden overgedragen aan de producten waarmee op dat moment wordt gewerkt. ESD veiligheidsschoenen beschermen uw producten dan ook tegen onnodige producten. Een branche waarin ESD werkschoenen volop worden gebruikt, is de elektronische branche. Bij het produceren van elektronische artikelen is een goede bescherming namelijk van groot belang. Echter zijn er ook vele andere werkvelden waarin de ESD schoen wordt gedragen als onderdeel van de werkkleding. Een werkschoen die voldoet aan de ESD norm is niet alleen bijzonder praktisch tijdens het werk, maar ziet er bovendien ook nog eens fraai en professioneel uit.

ESD schoenen eenvoudig online bestellen

ESD schoenen vindt u in allerlei soorten op onze website. Zo kunt u in ons assortiment bijvoorbeeld niet alleen ESD schoenen met veters, maar ook met klittenband bestellen en kunt u bij vele schoenen kiezen tussen een hoog en een laag model. U kunt bij ons niet alleen grote aantallen bestellen, maar ook het bestellen van een laag aantal werkschoenen is mogelijk. Op onze site kunt u in één oogopslag ons gehele assortiment aan ESD schoenen bekijken. Heeft u een mooie schoen gezien die past bij uw wensen? Vraag dan een gratis offerte aan of kies ervoor om de schoen van uw keuze direct te bestellen. U kunt daarbij meteen aangeven in welke kleur en maat u de schoen(en) zou willen hebben. Het bestellen van een ESD werkschoen via onze site is dan ook zo gebeurd! Wanneer u eenmaal heeft besteld, ontvangt u van ons een orderbevestiging en gaan wij direct aan de slag met uw bestelling. Op die manier heeft u uw ESD schoen(en) zo spoedig mogelijk in huis. Wilt u graag weten op welke datum u uw bestelde werkschoenen zult ontvangen? Neem dan contact op. Wij staan u graag te woord.

Geschikte werkkleding

Bent u naast een goed paar werkschoenen ook op zoek naar geschikte werkkleding? Dat kan! Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

 

 

 

Bel mij terug!
Advies nodig?