Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 12 resultaten

1 - 12 van 12 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bata werksokken

Bata Industrials produceert verschillende soorten werksokken voor koude, warme, natte en droge omstandigheden. Bij veiligheidsschoenen is het van belang dat sokken comfortabel zitten. Sokken beschermen namelijk niet alleen tegen de kou of warmte, maar ook tegen wrijving en helpen bij het gecontroleerd afvoeren van transpiratie. Door de juiste werksokken te dragen, kunt u blaren voorkomen. Bovendien kunnen sokken ook de temperatuur en vochthuishouding reguleren. Zo kunnen bepaalde zones extra beschermd worden of zorgen voor ondersteuning in de voeten en benen. Ook heeft Bata sokken die extra veiligheid en comfort geven. De beste vezels, garens en beschermende zones worden gebruikt om de werksokken een perfecte pasvorm te geven. Dit zal ook het comfort van uw veiligheidsschoenen verhogen. Met de werksokken van Bata zijn pijnlijke voeten voortaan verleden tijd!

Meer lezen >

Werksokken van hoogwaardige materialen

Om pijnlijke voeten of blaren te voorkomen, produceert Bata alleen maar werksokken van hoogwaardige materialen. Zo wordt er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van Merino wol. Merino wol is warmte- en vochtregulerend, waardoor dit materiaal zowel in koude als warme omstandigheden gedragen kan worden. Daarnaast bevat de Merino wol lanoline. Dit is een soort waslaag die er voor zorgt dat er geen nare geurtjes in de stof trekken. Een ander materiaal waar Bata veel gebruik van maakt is Thermolite polyester. Dit is een licht en comfortabel materiaal dat in koude omstandigheden erg veel warmte biedt. Dit materiaal beschikt over holle vezels die goed lucht kunnen vasthouden, waardoor de warmte geïsoleerd wordt. Een ander groot voordeel van Thermolite polyester is dat dit een materiaal is dat erg snel droogt.

Meer lezen >

Kwalitatieve werksokken

Bij Bata bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve werksokken. Bata Industrials heeft als doel om ervoor te zorgen dat vakmensen over de hele wereld hun functie op een verantwoorde en veilige manier kunnen uitvoeren en sterk in hun schoenen staan op de werkvloer. Om dit te bereiken, produceert Bata veel verschillende veiligheidsschoenen en werksokken. Naast het kiezen van de perfecte werkschoenen is het ook van groot belang om te kiezen voor kwalitatieve werksokken. In het ruime assortiment van Bata vindt u werksokken die beschikken over verschillende kenmerken en die geschikt zijn voor verschillende veiligheidsrisico’s. De werksokken kunnen al besteld worden vanaf één paar. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >