Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Bata werksokken

Bata werksokken

Met de Bata werksokken bij Batawereld kom je de dag een stuk gemakkelijker door. De sokken zorgen er namelijk voor dat de schoenen lekkerder zitten. Voornamelijk bij veiligheidsschoenen is het van belang dat de sokken comfortabel zitten. Naast dat de Bata werksokken comfortabel zijn, bieden ze extra steun aan het been, de voeten en de enkel. Op de sok zijn een aantal verstevigingen aangebracht, zodat de sokken niet snel slijten en hierdoor langer meegaan. De sok zelf bestaat uit een combinatie van katoen en plyamide wat de sok van zichzelf extra stevig maakt.

Sokken van Bata met Seacell technologie

Daarnaast werken de sokken ook de natuurlijke wrijvijng tegen die in gewone schoenen en werkschoenen plaatsvindt. Hierdoor voorkom je blaren en kun je de last van zweetvoeten verminderen. In de Bata werksokken zijn de allernieuwste technieken verwerkt, die vermindering van zweetvoeten nog sterker bevorderen. Zo wordt er gebruik gemaakt van de Seacell® active technologie. Deze technologie bevat een cellulosevezel met algen die je voet voeden met proteïnen, vitaminen en koolhydraten. Door de optimale luchtcirculatie, dat naast de seacell® active techniek ook mogelijk wordt gemaakt, resulteert dit in het behouden van frissere en drogen voeten.

Werksokken uit Brabant

Bij Batawereld bieden wij verschillende modellen werksokken aan die tijdens bepaalde werkomstandigheden effectiever zullen zijn als het andere model. Zo hebben wij drie hoofdmodellen: all season, cool en thermo. Het cool model zorgt er specifiek voor dat de voet koel en droog blijft aanvoelen. Het thermo model zorgt er juist voor dat de voet verwarmd en droog blijft aanvoelen. Het all season model is een allrounder en kan bij beide gelegenheden gedragen worden. Alle werksokken zijn afkomstig van de sokkenfabriek Bata Industrials gelegen in het Noord-Brabantse Best.