Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 30 van 49 resultaten
Contact met Job Moeite met kiezen? Stuur mail

1 - 30 van 49 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bata S3 werkschoenen

Bata S3 werkschoenen beschikken over een zool met profiel die voor extra grip zorgt op een zachte of glibberige vloer. Ook zijn de schoenen voorzien van een penetratie resistente tussenzool van staal en composiet. Stalen tussenzolen bieden de beste bescherming. De composiete tussenzolen bieden daarnaast ook een goede veiligheid en voldoen aan de veiligheidsnorm. De S3 veiligheidsschoenen hebben een composiete of stalen neus die een compressiedruk van 15kN en een impact van 200 Joule aankunnen. Dit zorg ervoor dat uw voeten beschermd zijn tegen stoten en zware, vallende voorwerpen. De S3 veiligheidsschoenen hebben een schokabsorberende hiel regio, hebben een water resistente schacht en zijn antistatisch. Tot slot zijn de veiligheidsschoenen S3 oliebestendig. Bata Industrials heeft haar taken op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu aanvaardt en erkend. Zij neemt hiervoor de volledige verantwoordelijkheid.

Meer lezen >

S3 veiligheidsschoenen

Eén van de populairste werkschoenen is de S3 veiligheidsschoen. Op de werkvloer kunnen zich allerlei gevaren voordoen, zoals een spijker die met de scherpe zijde naar boven op de grond ligt of een vloer die nat en glad is waardoor je makkelijk kunt uitglijden. Om verwondingen te voorkomen, is het erg belangrijk om passende veiligheidsmaatregelen te nemen. Het dragen van veiligheidskleding en veiligheidsschoenen is hierbij een essentieel onderdeel. Bata Industrials produceert verschillende veiligheidsschoenen voor verschillende niveaus. Bata heeft verschillende soorten lichte S3 werkschoenen. U kunt kiezen uit schoenen met verschillende typen neusbescherming en verscheidene soorten zolen. De werkschoenen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen: van stevige veiligheidslaarzen tot aan sneakers. De S3 veiligheidsschoenen zijn geschikt voor diverse industrieën, zoals de mijnbouw, agrarische sector en de voedingsindustrie.

Meer lezen >

Werkschoenen makkelijk online bestellen

De Bata S3 werkschoenen kunnen makkelijk online besteld worden vanaf één paar. Bata Industrials heeft in samenwerking met biomechanisch onderzoeker Terje Haugaa Walkline ontwikkeld. Dit is een ergonomisch systeem wat duurzaam comfort, uitstekende grip en ultieme schokabsorptie biedt. Door de natuurlijke leest blijft uw voet in de juiste positie en zit uw hiel stevig in de schoen. Dit is de perfecte pasvorm van de voet doordat de hielvergrendeling de hiel van de voet vastzet. Deze ‘flexlines’ zorgen voor de maximale flexibiliteit die vereist is in dynamische werkomgevingen en voorzien u van een natuurlijke ondersteuning bij iedere stap die u zet. Hierdoor wordt de wandeling energieker en de kans op vermoeidheid kleiner. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We helpen u graag verder via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >

Meer lezen >