Dit zeggen onze klanten

Bata S2 werkschoenen

Zet uw veiligheid voorop met de Bata S2 werkschoenen. Op sommige werkplekken wordt u iedere dag geconfronteerd met veiligheidsrisico’s. Het is hierbij dan ook erg belangrijk om veilige kleding en veiligheidsschoenen te dragen. Bata Industrials is gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige veiligheidsschoenen om ervoor te zorgen dat mensen met gevaarlijke functies hun werkzaamheden veilig en verantwoord kunnen uitvoeren. Bij Bata vindt u werkschoenen in de categorieën S1 tot en met S3. Wanneer u op zoek bent naar een lichte veiligheidsschoen die beschikt over een composiet of stalen neus en een stevige anti-penetratiezool, is de S2 veiligheidsschoen zeker iets voor u. De S2 veiligheidsschoenen zijn qua veiligheid vergelijkbaar met de S1 veiligheidsschoenen, maar de S2 categorie is beter bestand tegen water. De S2 veiligheidsschoenen beschikken namelijk voer waterafstotend en waterabsorerend bovenmateriaal. Dit maakt deze veiligheidsschoenen extra geschikt voor mensen die werken in vochtige omstandigheden of plaatsen waar het snel vochtig kan worden, zoals buiten.

Meer lezen >

S2 Veiligheidsschoenen

De S2 veiligheidsschoenen beschikken over specifieke eigenschappen. De S2 werkschoenen behoren tot de meest populaire werkschoenen. De S2 werkschoenen zijn erg licht en bieden bescherming tot een energieniveau van 200 Joule. Daarnaast zijn de schoenen olie- en waterbestendig en beschikt deze veiligheidsschoen over een anti-penetratiezool. Hierdoor zijn uw voeten beschermd tegen scherpe voorwerpen. Tot slot hebben de S2 werkschoenen ook antistatische eigenschappen, een gesloten hiel en een veiligheidsneus. De Bata S2 veiligheidsschoenen zijn beschikbaar in verschillende stijlen. Zo kunt u kiezen voor klassieke veterschoenen, maar ook voor sportieve sneakers of stevige boots. De veiligheidsschoenen van Bata zijn geschikt voor verschillende industrieën, zoals de agrarische sector, de lichte industrie of de automotive branche. Wanneer u niet zeker weet welke werkschoenen het beste bij uw functie passen, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij voorzien u graag van advies!

Meer lezen >

Werkschoenen online bestellen

De Bata werkschoenen kunnen makkelijk online besteld worden. Bata Industrials wil dat veiligheid altijd voorop staat. Het maakt hierbij niet uit of het in een fabriek, distributiecentrum, productlocatie of andere plek is waar professionals in gevaarlijke werkomstandigheden terecht kunnen komen. Hoe bekwaam mensen ook zijn, ze zullen altijd kwetsbaar blijven. Deze kwetsbaarheid kan verminderd worden en omgezet worden naar veiligheid. Bata Industrials doet dit door ervoor te zorgen dat professionals sterk in hun schoenen staan, met vertrouwen lopen, zich comfortabel voelen en altijd onder iedere omstandigheden veilig kunnen werken. Bata Industrials beschikt over een breed assortiment aan lichte S2 werkschoenen. Alle S2 veiligheidsschoenen voldoen aan de landelijk gestelde norm. Naast de werkschoenen hebben wij ook een ruim assortiment werkkleding om uw look helemaal af te maken. De veiligheidsschoenen kunnen al besteld worden vanaf één paar.

Meer lezen >

Meer lezen >