Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 12 van 12 resultaten

1 - 12 van 12 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Bata S1 werkschoenen

Wanneer u op zoek bent naar een lichte en oliebestendige werkschoen met een stevige veiligheidsneus en antistatische eigenschappen, dan is de Bata S1 werkschoen zeker iets voor u. De werkschoenen van Bata Industrials bieden meer bescherming dan dat een gewone schoen zou doen. Bij sommige beroepen is het nodig dat er extra veiligheidsmaatregelen getroffen worden. Het is in dat geval noodzakelijk om voorzorgsmaatregelen te treffen om uzelf, uw collega’s en uw klanten veilig te houden. Hierbij is het essentieel om goede veiligheidsschoenen te dragen. Wanneer u opzoek gaat naar geschikte veiligheidsschoenen is het belangrijk om schoenen te kiezen die bescherming bieden tegen de veiligheidsrisico’s waar u op uw werkplek mee geconfronteerd wordt. Bata Industrials is gespecialiseerd in het ontwikkelen van veiligheidsschoenen in de veiligheidscategorieën S1, S1P, S2 en S3. Ieder van deze categorieën biedt bescherming tegen verschillende veiligheidsrisico’s. Zo kunt u eenvoudig bepalen welke werkschoenen het beste bij uw werk passen.

Meer lezen >

Veiligheidschoenen S1

Om het veiligheidslabel S1 te krijgen, moet een veiligheidsschoen aan verschillende voorwaarden voldoen. Ten eerste moet een veiligheidsschoen S1 een veiligheidsneus hebben. Een veiligheidsneus beschermt u tegen het stoten van uw tenen en vallende voorwerpen. De neusbescherming moet ten minste bescherming bieden tegen een energieniveau van 200 joule. Bij de S1 werkschoenen kunt u kiezen voor veiligheidsschoenen met een neus van staal of een neus van composiet. Het is afhankelijk van uw wensen welk type neusbescherming voor u de beste keuze is. Over het algemeen heeft een stalen veiligheidsneus een langere levensduur. Een composieten neus daarentegen is een stuk lichter en is daardoor ook comfortabeler. Ten tweede moet een S1 werkschoen antistatische eigenschappen hebben. Ook moet een S1 veiligheidsschoen beschikken over een gesloten hiel en moet deze oliebestendig zijn. Tot slot moet een S1 werkschoen beschikken over schokdemping in de hak. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Werkschoenen online bestellen

De Bata S1 werkschoenen kunnen eenvoudig online besteld worden. Bata Industrials weet hoe zij maatschappelijk verantwoord moet ondernemen. Het runnen van een verantwoordelijke onderneming is verankerd in de normen en waarden van Bata sinds de oprichting in 1894. Bata Industrials heeft haar taken op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu aanvaardt en erkend. Zij neemt hiervoor de volledige verantwoordelijkheid. Met de S1 veiligheidsschoenen biedt u uw werknemers niet alleen een functionele en fijne schoen, maar bovendien ook nog eens een schoen die er goed uit ziet. Mooie S1 werkschoenen zijn dan ook een waardevolle aanvulling op de rest van uw werkkleding. Bij sommige S1 werkschoenen wordt een ‘P’ vermeldt. Een S1P schoen is een schoen die niet alleen aan de standaard eisen van de S1 werkschoenen voldoet, maar ook beschikt over tussenzool die doordringen voorkomt. De werkschoenen van Bata zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren. De schoenen zijn uiteraard geschikt voor zowel heren als dames.

Meer lezen >

Meer lezen >