Dit zeggen onze klanten

Bata inlegzolen

Bata beschikt over een ruim assortiment aan verschillende inlegzolen. De juiste inlegzool maakt een veiligheidsschoen pas echt uw veiligheidsschoen! Bata vindt het belangrijk dat professionals onder alle omstandigheden veilig kunnen werken en met vertrouwen kunnen lopen. Doordat professionals hun veiligheidsschoenen iedere dag dragen, is het belangrijk dat deze perfect zitten. Een goede veiligheidsschoen zit stevig om de voet, biedt voldoende ondersteuning en heeft een goede vochtregulatie. Zo blijven uw voeten fris en fit. Met een goed zittende schoen haalt u veel meer uit uw werkdag. Daarom is de keuze van de juiste werkschoen zo belangrijk, maar nog belangrijker zijn de Bata inlegzolen. Schoenen worden perfect op maat gemaakt door comfortabele inlegzolen. Geen een voet is namelijk hetzelfde. De Bata inlegzolen zijn van een erg hoge kwaliteit en zorgen voor een nog betere pasvorm. De slimme steunzones zorgen voor optimaal draagcomfort en stabiliteit.

Meer lezen >

Bata soorten inlegzolen

Bata heeft verschillende soorten inlegzolen. Voor de standaard kwaliteit en draagcomfort is er de Premium Fit inlegzool. Deze inlegzool geeft uw voeten comfort, demping en stabiliteit. Wanneer u graag extra ondersteuning wilt voor uw voetboog en voorvoet, is de Excellent Fit zeker iets voor u. Deze inlegzool brengt de holle en platte voet in de goede positie. De Superior Fit inlegzool geeft extra voetboogondersteuning en extra demping voor de hiel. Wanneer u pijnlijke klachten ervaart aan uw hiel, zal de Medical Fit Heel voor u de beste keuze zijn. De verdiepte hielkuip voorkomt en verlicht hiel- en vermoeidheidsklachten. Wanneer u naast klachten aan uw hiel ook klachten heeft aan de voorvoet (bal) en tenen, zal de Medical Forefoot ideaal zijn voor u. Door de vele verschillende soorten inlegzolen, zal er altijd een geschikte inlegzool voor u tussen zitten.

Meer lezen >

Bata inlegzolen online bestellen

De Bata inlegzolen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kunnen eenvoudig online besteld worden vanaf één stuk. Sinds april 2020 is de nieuwe Europese Verordening 2016/425 van kracht. Dit heeft gevolgen voor het gebruik van inlegzolen. Alleen met de juiste combinatie van veiligheidsschoen en inlegzool bent u beschermd. Een niet-gecertificeerde combinatie van inlegzool en veiligheidsschoen verhoogt het risico op ongelukken. Bijna iedere veiligheidsschoen of werklaars heeft wel een inlegzool. Door deze inlegzool zit de schoen een stuk lekkerder. Ook zorgt de inlegzool ervoor dat uw voeten beter kunnen ademen. Vaak zijn de inlegzolen van de werkschoenen uitneembaar. Dit heeft als voordelen dat u de inlegzolen kunt wassen en dat u de originele inlegzolen kunt vervangen door andere. Bij vragen of specifieke wensen kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.

Meer lezen >

Meer lezen >